You would be jammin' until the break of dawnÄr klar med allt plugg för ett bra tag framöver. Är också helt väck. 
Nu är det bara lov lov lov som gäller. Börjar med en tjejkväll imorgon, ladda batterierna.

Golden.

“Now, bring me that horizon.”Johnny Depp.
En enastående skådespelare, författare och regissör. En vandrande sensation.

Staring at sidewalks, hiding my track marksHar hamnat rätt, har landat. Trivs så otroligt bra, precis där jag är.
En ny låt är i princip klar, drömmar är i rullning.
Imorgon ska det bli snö. Vinter? Kyla? Bitterhet - kommande årets utbrändhet? Inte längre. Allt är i kosmos, fint.
Jag ska tända ett ljus för dig. Är inte den som glömmer Sigrid.

Who on earth could live or sleep on worried ground?

Köade från två. Men så kom vi längst fram också. Värt.

Konserten igår var bara så...epic. Den hade allt, verkligen allt. Efteråt hade vi turen att träffa kungarna, prata och få signade tröjor, plånböcker, plektrum(mohaha, tror säkerhetsvakten fick en fet blåsa i handen av min målmedvetenhet...hehe...men det är en helt annan historia).
Underbar kväll bara, fina fantastiska vänner har man med.
Och vet knappt om man förtjänar att må såhär bra ibland, men tacksam till tusen, det är jag for sure...

All the martyrs with better ways, To stop the world decayingSitter i en datasal på högsta våningen i en byggnad som uppfördes 1868. Om jag faller genom golvet så kommer jag troligtvis bara hamna i något hemligt valv, så det är lugnt. Att dra paralleller mellan Hogwarts och De Geer är barnsligt enkelt. Med lite efterforskning och enkel matematik kan man förstå att skolans grundare hade skapligt mycket fritid.

Försöker för tillfället plugga med nio 17-åriga killar runt mig som kör MineCraft med samtligas röster inställda på härligt högljudd och som för länge sedan är förlorade in i spelet. Men vad gör det, när de är så övermänskligt bra. Måste säga att man har tur. Livet är fint för att andra människor målar det vackert. Man skulle nog kunna säga att om man skulle sammanställa hur alla mina vänner är, så skulle man nog inte komma fram till något exakt.
De har allt; är galna, glada och stundtals retstickor. Men ständigt så otroligt uppskattade och med hjärtan av guld.

Just för att ni finns. Tack.

Don't be afraid to be young and free


Egentligen är jag en person som slaviskt följer vissa rutiner, har mina speciella vanor, trots att jag tycker så otroligt illa om när man travar runt i samma mönster.
Om jag inte snoozar fyra gånger på morgonen, sätter på Bandit det första jag gör när jag gått upp och kokar te kan hela dagen bli förstörd. Sorgligt? Lite. Svensson? Ganska. Tryggt? Väldigt.
Det må vara en snudd på primitivt, mycket likt en hund som går några varv i en cirkel innan den lägger sig ner, men samtidgt åh så...stabilt. Man bygger upp sin egen bas, något grundläggande. För trots att jag har mina smått pedantiska morgonrutiner kan man nästan sätta sin högra tumme på att jag kommer få hetsa till bussen i tid och otid. Varför, kan man då undra. Varför sitter jag till exempelvis här när jag har en bok med fransk grammatik som ligger och tjuter efter mig? Jag har svaret. Det är löjligt, det är uppenbart och alla vet om det. Ändå tänker ingen på det. Vi är djur.
Intelligentare än dom andra djuren? Svårt att säga. Vi har ett annat mönster, och det mest episka är att vi alla har helt skilda modeller. De kan ibland vara snarlika, men det finns alltid något särskilt som skiljer ens egen prototyp ifrån alla andras. En del tänker inte innan de pratar, andra tänker men vågar inte låta sig bli hörda. Man skulle kunna önska att man i vårt rike som såkallad svagare individ slår tillbaka och reser sig över den starke i triumf i slutändan i alla lägen. Att våra klyftor skulle jämnas ut, att vi skulle komma varandra närmare.
Så är det iallafall i alla vackra berättelser. Verkligheten sen, den är en helt annan femma. Så jag släpper det för nu.
Vi har all teknik, vi har bokstavligen talat världens chans. Men ändå envisas vi med att lägga krokben för varandra och även oss själva.
Självklart talar jag bara generellt nu. 

Egentligen kan jag skriva mer, fast jag borde skrivit mindre.
Det är bara allt och inget. Mycket på uppdrag av en fin vän. En spark i baken. Tack, har glömt hur skönt det är att rensa hjärnkontoret på det här viset. Ytterligare en liten pusselbit i mitt mönster. Jag har nästan aldrig tid att bara ta tid. Någon sorts förändring sker nu. Inte med en viss pina och i rapid, utan snarare behagligt och nästintill baklänges. Och jag vet att jag ofta säger emot mig själv och bollar runt med tankar. 
Tror det bara är för att livet känns så värt att tänka till om.RSS 2.0